Sportpark Hamerden: AVW'66 - sv De Valleivogels 2-1 (1-1)

Locatie: Sportpark Hamerden - Westervoort (AVW'66)
Toeschouwers: 100
Entree: Gratis
Competitie: 3e klasse Zaterdag L

Dit seizoen is ons eerste elftal ingedeeld in de 3e klasse Zaterdag L, dit betekend weer een hoop nieuwe tegenstanders en dit keer ook weer wat verder weg. Dat betekend dus ook weer wat busreisjes, waarvan deze zaterdag dus de eerste van dit seizoen. De reis gaat deze zaterdag naar Westervoort waar AVW'66 ons ontvangt op Sportpark Hamerden. Na een reis van ongeveer 30-40 minuten kwamen we ruim op tijd aan. Tijd genoeg om vooraf even een rondje te lopen en de nodige foto's te maken.

AVW'66 is een relatief kleine club met op dit moment maar 9 actieve elftallen, verrassend is het dan ook wel om te zien dat het complex beschikt over een 5-tal velden. Op het moment dat we arriveerden was er maar 1 elftal aan het spelen, dus het was behoorlijk rustig op het complex. Naar mate de aanvang van de wedstrijd vorderde kwamen er wel wat meer toeschouwers, maar veel ook vanuit Scherpenzeel met eigen vervoer.

De wedstrijd begon goed met een 0-1 voorsprong binnen het eerste kwartier. Vele kansen later was het vlak voor rust nog steeds maar 0-1, terwijl dit eigenlijk al verder opgeschroefd moest zijn. Vlak voor rust viel de onverdiende gelijkmaker. Vlak na rust viel ook vrij snel de 2-1 voor de thuisclub en toen was er van het goede spel van de Vogels in de 1e helft niks meer over. De wil was er zeker wel, maar wat de eerste helft lukte, ging in de 2e helft gewoon niet. Uiteindelijk moesten we met een zure nederlaag weer de bus in terug naar Scherpenzeel. Gelukkig was het in de bus nog wel gezellig, dus de eerste busreis is los van het resultaat weer goed bevallen.

Hierbij nog een aantal foto's, wederom weer een aantal wazige, maar nieuwe telefoon is binnen dus hopelijk vanaf nu weer betere foto's.