Sportpark Rijnvliet: sv Nieuw Utrecht - sv De Valleivogel 2-1 (0-0)

Locatie: Sportpark Rijnvliet - Utrecht (sv Nieuw Utrecht)
Toeschouwers:
Entree: Gratis
Competitie: 2e klasse Zaterdag B

Deze zaterdag een uitwedstrijd van ons eerste elftal. Zij mochten deze zaterdag de wedstrijd inhalen tegen sv Nieuw Utrecht. Een sportpark waar ik nog niet eerder geweest was, dus een mooie gelegenheid voor een nieuw vinckje. Het sportpark ligt in een vrij nieuwe wijk in Utrecht aan de kant van de A2. sv Nieuw Utrecht is in 1988 opgericht als sv UTS en speelt sinds 2011 onder deze naam. In 2015 is de club gefuseerd met FC Chabab waarbij de clubnaam sv Nieuw Utrecht bleef.

In de eerste helft van de wedstrijd gebeurde er niet zoveel op een paar mogelijkheden voor beide ploegen na. De 2e helft kwam Nieuw Utrecht beter uit de kleedkamer en wisten vrij snel de 1-0 te maken. Even later was het zelfs al 2-0 geworden. De wedstrijd zelf werd wat onvriendelijker maar een kwartiertje voor tijd was daar met een afstandsschot toch de aansluitingstreffer, 2-1. Valleivogels drukte door en kreeg meer kansen op de gelijkmaker, echter viel de bal geen enkele keer meer goed. In de blessuretijd mocht een speler van Nieuw Utrecht eerder gaan douchen na zijn 2e gele kaart. Hiermee eindigde de wedstrijd in een nederlaag voor Valleivogels en blijven ze in de gevarenzone bivakkeren.