Sportpark De Bongerd (Barendrecht): bvv Barendrecht - vv SteDoCo 0-0 (0-0)

Bezoek datum: 17-02-2024
Locatie: Sportpark De Bongerd - Barendrecht (bvv Barendrecht)
Toeschouwers: 1.000
Entree: Gratis
Competitie: 3e Divisie B

Deze zaterdag staat een inhaalronde en bekerwedstrijden gepland. In de 3e Divisie B staat deze middag een topper op het programma tussen de nummer 1 bvv Barendrecht en de nummer 2 vv SteDoCo. Beide ploegen staan gelijk in punten, echter Barendrecht heeft nog een wedstrijd te goed. Deze middag had ik de handen vrij om wat verder Nederland in te rijden en de keuze is hierbij gevallen op dit affiche. Barendrecht speelt al jaren hoog in de rangen van de amateurs, SteDoCo timmert vooral de laatste jaren hard aan de weg en beschikt in de selectie ook over een aantal oud-profs. bvv Barendrecht is de grootste voetbalvereniging in de regio Rijnmond en beschikt over 10 speelvelden.

Bij aankomst op Sportpark De Bongerd was verrassend genoeg de entree gratis, met ongeveer 1000 toeschouwers was het ook redelijk druk op het sportpark. Barendrecht beschikt sinds 2013 over een grote overdekte zittribune die plaats biedt aan 544 toeschouwers. De kantine zit links van de tribune en is vrij groot en er is buitenbar met een soort van terras dat dan tijdens de wedstrijd ook behoorlijk vol stond. 

De wedstrijd was gelijk opgaand met 2 ploegen die aan elkaar gewaagd waren. De beste kansen waren vooral de 1e helft voornamelijk voor Barendrecht maar onder meer een geweldige reflex van de keeper en daarna nog de lat verhinderde de voorsprong voor Barendrecht. De 2e helft werd er ook niet meer gescoord ondanks dat beide ploegen wel voor de overwinning gingen. Op het laatst drong SteDoCo nog wat meer aan, maar ook dit zonder resultaat. Deze middag een leuke pot voetbal gezien en weer een nieuwe vinck kunnen zetten. Ondanks het ontbreken van doelpunten weer een lekker voetbalmiddagje beleefd. 

Hieronder nog een aantal foto's van Sportpark De Bongerd:
Reacties