Sportcomplex Zoudenbalch: Jong FC Utrecht - Borussia Mönchengladbach II 4-0 (1-0)

Bezoek datum: 02-07-2022
Locatie: Sportpark Zoudenbalch - Utrecht (trainingslocatie FC Utrecht)
Toeschouwers: ?
Entree: Gratis
Competitie: Oefenwedstrijd

Na het seizoen 2021-22 een week eerder spectaculair te hebben afgesloten, was het vandaag alweer tijd voor de aftrap van het nieuwe seizoen. Deze dag was er een mooie dubbel te pakken op Sportcomplex Zoudenbalch van FC Utrecht. Tot vorig seizoen ook de trainingslocatie van het eerste van FC Utrecht, maar nu zij zijn verhuisd naar een nieuw complex in de wijk Overvecht, wordt dit complex nog gebruikt voor de wedstrijden en trainingen van Jong FC Utrecht en de overige elftallen. Vandaag het toneel van een dubbel programma. Om 14.00u eerst de wedstrijd tussen Jong FC Utrecht en Borussia Mönchengladbach II en om 18.00u FC Utrecht tegen het Schotse Queen's Park FC.

Deze middag dus eerst eens de verrichtingen van Jong FC Utrecht bekijken, hier zijn ook weer veel nieuwe spelers bijgekomen en een aantal jongens die normaal bij Jong spelen die mogen in de voorbereiding bij het eerste meedoen. De wedstrijd zelf had niet zoveel omhanden, typisch een voetbalpotje in de voorbereiding met veel wissels. Jong FC Utrecht speelde beide helften met een ander team. Uiteindelijk met een eenvoudige overwinning voor Jong met 4-0. Wel een paar spelers gezien waarvan je denkt, die maar eens beter in de gaten houden om te kijken hoe die zich ontwikkelen. 

Na de wedstrijd in de kantine op Zoudenbalch eerst maar ff een tosti en een flesje water gescoord, mede ook om de tijd tussen de beide wedstrijden te doden. Leuk om dan tijdens het eten van je broodje een beetje rond te kijken en helden van vroeger te spotten.

 

Reacties