Zeeland tour(2/7): Sportpark GPC - GPC Vlissingen

 

Bezoek datum: 05-06-2021

Precies naast het terrein van VC Vlissingen ligt het complex van GPC Vlissingen, dus deze pakken we uiteraard ook meteen mee. GPC Vlissingen speelt op de zaterdag in de 3e klasse. Bijzondere aan het complex is dat de tribune als het ware op het dak van de kantine is gebouwd. De naam van het sportpark is een beetje onduidelijk, deze wordt niet expliciet genoemd, via google kom ik diverse benamingen tegen, dus ik heb het maar even op Sportpark GPC gehouden. Als iemand de juiste naam weet dan hoor ik dat graag. (update: via tip op de site van KNVB gekeken, het is inderdaad Sportpark GPC)

GPC Vlissingen is opgericht op 1 juni 1954 en speelt zijn wedstrijden in het oranje wit. Op het moment van mijn bezoek was ook hier een jeugdwedstrijd bezig op het hoofdveld. Ook op dit hoofdveld heeft men natuurgras, al was ook hier het gras aardig hoog, de voetbalschoenen waren al redelijk onzichtbaar. 


Vanaf de tribune, welke vanaf 2 kanten via een trap is te betreden, heb je een uitzicht op de floodlights van VC Vlissingen. Dit blijft een mooi gezicht, die grote reuzen die er overal boven uitsteken. Hieronder nog een paar foto's van voornamelijk de tribune en daarna op naar de volgende locatie.



 

Reacties