Sportpark Panhuis: GVVV - VVOG 2-0 (0-0)

 

Het was nog even spannend of de reis inderdaad naar Veenendaal zou gaan, in het midden van het land was het noodweer met harde windstoten, regen, hagel en onweer. Uiteindelijk toch maar op buienradar vertrouwd en de reis toch door gezet. Bij aankomst in Veenendaal op het blauwe gedeelte van Sportpark Panhuis, vielen de laatste druppels om vervolgens lekker droog te blijven. Na 2 weken geleden het seizoen te hebben afgetrapt op het rode gedeelte van Sportpark Panhuis, was het nu de beurt aan het blauwe gedeelte. Hier ontving 2e divisionist GVVV het Hardewijkse VVOG, uitkomend in de 3e divisie. Bekendste speler op het veld is de ondertussen 40-jarige Berry Powel, die in deze wedstrijd nog steeds een van de gevaarlijkste spelers was. 
Ook voor dit sportpark geldt dat ik hier al geregeld ben geweest met andere wedstrijden maar nog niet sinds ik begonnen ben met vinken, dus vandaar de keuze voor deze wedstrijd. De wedstrijd zelf was een beetje tegenvallend, ondanks het overwicht van GVVV gebeurde er weinig voor het doel, pas tegen het einde van de 1e helft kwamen er een paar gevaarlijke mogelijkheden. De rust werd dan ook behaald met de stand waarmee we begonnen zijn. VVOG stond vorig jaar laatste in de 3e divisie voordat deze werd afgebroken, hierdoor gaan ze dit seizoen een bonus jaar in de 3e divisie tegemoet. Alleen gezien het spelbeeld van deze avond vrees ik dat ze waarschijnlijk weer onderin mee gaan draaien. 
In de 2e helft bleef de ploeg van GVVV onveranderd terwijl er bij VVOG een aantal wijzigingen waren. Het spelbeeld veranderde hierdoor niet, zonder dat er grote kansen volgden. Rond de 60e minuut bij nog steeds een 0-0 stand werden alle veldspelers bij GVVV vervangen. In dit laatste half uur met een heel nieuw elftal werd het uiteindelijk toch nog 2-0 voor de thuisploeg, bij VVOG was men moegestreden, dit merkte je door een aantal krampgevallen.

Het sportpark zelf is vergelijkbaar met andere clubs in het top van het amateur voetbal. Aan de ene lange zijde heb je een zit tribune met de stoeltjes in de clubkleuren en aan de overzijde hiervan heb je over de hele lengte een overdekte staantribune. Achter de beide doelen heb je ook nog staanplekken, deze zijn echter niet overdekt. Ook bij GVVV wordt er op kunstgras gespeeld. 

Hieronder nog een aantal foto's van het sportpark:
 






 

Reacties