Sportpark Berg en Bos - AGOVV Apeldoorn





Op sportpark Berg en Bos(of zoals destijds het FlyBrazil/DESKO stadion genoemd) heb ik geregeld wat wedstrijden bekeken. Voornamelijk wedstrijden uit de 1e divisie, maar ook een wedstrijd van de KNVB-beker. Zelfs in 2017 nog een wedstrijd bezocht in de 2e klasse tussen AGOVV en Valleivogels. Dit was nog een 'awayday' ook, met de spelers/supporters bus mee naar Apeldoorn. In winterse omstandigheden, zoals je ook op onderstaande foto's kan zien. 

In de tijd van de 1e divisie hier een mooie periode meegemaakt, met nog onbekende talenten zoals Dries Mertens, Klaas-Jan Huntelaar, Nacer Chadli, Gonzalo Garcia Garcia, echte smaakmakers, maar ook routiniers die aan het afbouwen waren zoals Hans van der Haar, Robert Roest, Stefan Postma. Als voetballiefhebber heb ik hier leuke potjes gezien. Zo hebben avondwedstrijden altijd wel een bepaalde sfeer. 

In al die jaren heb ik eigenlijk nooit echt foto's gemaakt van het Sportpark/Stadion, dus vandaag heb het erop gewaagd om er te gaan kijken. Uiteraard was het sportpark afgesloten, dus de foto's zijn beperkt gebleven tot een paar foto's bij de ingang. Voor de inside foto's moeten we dus nog maar een keertje een poging wagen.








Reacties